Bitumineuze dakbedekkingen

Kies voor het beste van bitumen

Daken met een bitumen afwerking hebben hun sporen al verdiend, door de jaren heen. Want bitumen dakbedekkingen staan bekend om hun veelzijdige en ijzersterke eigenschappen. Ze zijn waterdicht, goed hechtend en ijzersterk. Zo zorgen ze ervoor dat regen, UV-straling en hitte buiten blijven en sluiten ze naadloos aan op het gebouw. De mannen van Wikselaar Dakbedekking maken dagelijks bitumen dakbedekkingen voor allerlei huizen en bedrijven. Van kleine serres tot grote hallen. Van middelgrote woningen tot kleine veranda’s. Geen project is ons te gek. Daarom gaan we dagelijks het dak op. Om onze klanten een goed en betrouwbaar dak boven hun hoofd te bieden!

Neem contact op

APP-gemodificeerde bitumen:
slijtvast en uv-bestendig

APP-gemodificeerde bitumen ontstaat door penetratiebitumen of zacht bitumen te mengen met zo’n dertig procent Atactische PolyPropyleen (APP). Dat is een thermoplastisch kunststofvariant die buigzaam is bij omgevingstemperaturen. APP-gemodificeerde bitumineuze dakbedekking kent een hoge temperatuurstabiliteit, is zeer slijtvast en UV-bestendig. Deze variant van bitumineuze dakbedekking is losliggend, volledig verkleefd en mechanisch te bevestigen.

Bekijk projecten

SBS-gemodificeerde bitumen:
lage temperatuurflexibilieit

SBS-gemodificeerde bitumen bevat naast zacht bitumen en penetratiebitumen tien procent Styreen Butadieen Styreen (SBS). Dat is een elastische kunststofsoort die zeer soepel is bij omgevingstemperaturen. Door de toevoeging van SBS ontstaat een dakbedekking met een hoge elasticiteit en een lage temperatuurflexibiliteit. SBS-gemodificeerde bitumen is eenvoudig losliggend, volledig verkleefd of mechanisch te verwerken.

Neem contact op

Veelzijdig en duurzaam

Bitumineuze dakbedekkingen kunnen worden aangepast aan verschillende dakvormen, zoals platte daken en daken met een lichte helling. En als laatste is een bitumen dakbedekking ook duurzaam. Want het bitumen dat wij gebruiken, is 100 procent gerecycled. Want klaar zijn voor de toekomst, begint met het gebruiken van de juiste materialen.

Bekijk projecten

Meer informatie over bitumineuze dakbedekkingen of direct een klus inplannen? We horen u graag!

Neem contact op